Derck, Djoi, Lukas en Abe maken eigen videoclip op YouTube | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Derck, Djoi, Lukas en Abe maken eigen videoclip op YouTube

De 14-jarige Derck Eijken componeert al een poosje muziek en dacht dat het tijd werd om eens een kerstnummer te schrijven.

"Omdat het natuurlijk bijna Kerstmis is, besloot ik samen met Djoi Pompe, Lukas Beelen en Abe Zandbergen een speciaal nummer te maken". "We zitten allemaal op het Teylingen College Leeuwenhorst, HAVO 3 en zijn allemaal 14 jaar. De videoclip die we hebben opgenomen is later geëdit door Djoi. Lukas heeft de leadvocals in gezongen en Abe de backing vocals. Zelf wil ik verder in de muziek want daar wil ik mijn beroep van maken, ik hoop dan ook aangenomen te worden bij het Conservatorium voor de drums (mijn hoofdinstrument). Abe wilt dit ook maar dan voor zang, en Lukas, die nu al bij Lucia Martens danst, wil graag de musicalrichting uit. Van Djoi is dit nog niet bekend maar dat hij iets creatiefs gaat doen als beroep staat vast."

Op YouTube is het nummer te vinden onder de naam 'In the snow Derck Eijken' van het kanaal DP Producties. "Op deze video hebben wij al 2,4K views. Ook hebben wij al twee interviews gehad op de radiostations sleutelstad FM en Radio BO. Omdat dit nummer zo'n hit is geworden, ben ik nu al bezig met het componeren van nieuwe nummers die we ook uit zullen gaan brengen. Onze droom is om anderen onze muziek te laten horen."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>