Sfeervolle Boeren Kerstmarkt op de Hafakker | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: pr.
Kort nieuws

Sfeervolle Boeren Kerstmarkt op de Hafakker

uit! • Honderden mensen bezochten op woensdag 12 december de Boeren Kerstmarkt op zorgboerderij de Hafakker. Jong en oud genoten volop van de kerstsfeer op deze prachtige winterdag.

De vele bezoekers slenterden langs kramen vol kerst,- streek,- en zelfgemaakte artikelen. Er waren lekkere hapjes en drankjes te koop, en er was van alles te doen. Zoals marshmallows roosteren boven het kampvuur, springen op het springkussen, je laten schminken of kerststukjes maken. Zelfs de kerstman kwam naar Noordwijkerhout. De markt werd afgesloten met een optreden van Noordwijkerhouts popkoor Bloom.

Winkel

Op de Zorgboerderij en de bijbehorende boerderijwinkel Appeltje Eitje werken ongeveer 30 cliënten van Raamwerk. Op de boerderij worden groenten verbouwd, dieren verzorgd en streekproducten en gewassen van eigen land verkocht. Veel bezoekers maakten tijdens de kerstmarkt van de gelegenheid gebruik om de boerderij en winkel eens goed te bekijken.

Appeltje Eitje
Niet op de Boerenkerstmarkt geweest, maar wel benieuwd naar de boerderij, winkel en het grote terras? Appeltje Eitje is het gehele jaar open, iedere werkdag van maandag 09.30 tot 15.30 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>