Pannenbier bij Leeuwenhorst | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: pr.
Kort nieuws

Pannenbier bij Leeuwenhorst

bouw • De uitbreiding van het Teylingen College Leeuwenhorst heeft op dinsdag 11 december officieel het hoogste punt bereikt. Een moment waar de school graag feestelijk bij stil stond.

Alle leerlingen werden tijdens de les verrast op een passende traktatie: een soesje met een vlaggetje erop. In de nieuwe mediatheekruimte van de school werden vervolgens onder andere wethouders Gotink en Bilars van de gemeente Noordwijkerhout ontvangen.

Doorzettingsvermogen

Rector Cees Slats opende de officiële bijeenkomst, waarna wethouder Bilars het woord kreeg namens de gemeente. Beiden gaven aan dat het heel wat doorzettingsvermogen en gesprekken heeft gevergd om tot dit punt te komen. Het resultaat maakt echter veel goed: een duurzame uitbreiding in de vorm van een gymzaal met theaterlokaal en een theoriegebouw dat straks één geheel vormt met het bestaande gebouw. Het dak van de gymzaal wordt helemaal van zonnepanelen voorzien, voldoende voor de stroombehoefte van zowel het nieuwe als een groot gedeelte van het hoofdgebouw.

Gezonde grootte

Slats benadrukte nog eens dat de visie van de school ook hier volledig is uitgewerkt. Ten eerste kleinschaligheid in een gezonde grootte, zodat de school veiligheid en een heel ruim aanbod kan realiseren. Ten tweede een moderne en uitdagende leeromgeving waar klaslokalen en andere werkruimtes een ruime variatie aan werkvormen mogelijk maken.

Na de toespraken ging men onder tromgeroffel van de talentklas muziek naar de bouwplaats waar de wethouders met een druk op de knop een aantal raketten lanceerden vanaf het dak van het gebouw.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>