Fles ziet af van zetel, Van Berkum toch in gemeenteraad | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Politiek

Fles ziet af van zetel, Van Berkum toch in gemeenteraad

Marie José Fles, lijsttrekker van GroenLinks Noordwijk en momenteel wethouder bij de gemeente Noordwijk, ziet af van haar positie in de nieuwe gemeenteraad. Dit heeft zij de burgemeester en de leden van de gemeenteraad laten weten in een brief, nu zicht is op een nieuwe samenstelling van het college van Noordwijk.

Louis Koppel en Siemen van Berkum, de nummer 2 en 3 van de kandidatenlijst, zullen namens GroenLinks zitting gaan nemen in de nieuwe gemeenteraad.

Fles over haar vertrek: "Mijn kracht zit in het besturen van dit mooie dorp samen met vele anderen. Ik had mij dan ook graag opnieuw als wethouder ingezet, om zo mijn werk van de afgelopen jaren op duurzaamheid, cultuur, zorg en natuur verder te kunnen zetten", aldus Fles. "Maar, zoals het vaker gaat in de politiek, hebben de bewoners anders gekozen, en zal het college een nieuwe samenstelling krijgen. Ik wens de nieuwe wethouders en de raad een goede start bij de totstandkoming van de nieuwe gemeente Noordwijk".

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>