George van Kints en Stichting Met je hart Vrijwilligers van 2017/2018 | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Blije gezichten bij de winnaars. | Foto: FB
Blije gezichten bij de winnaars. | Foto: FB (Foto: )

George van Kints en Stichting Met je hart Vrijwilligers van 2017/2018

Wethouder Bert GotinkOp zondag 25 november heeft tijdens het Festival 1 in De Schelft de winnaars van de verkiezing Vrijwilligers van het jaar 2017/2018 bekend gemaakt.

George van Kints van Bowlingvereniging Noordwijkerhout is benoemd tot vrijwilliger van het jaar 2017/2018 in de categorie individuele vrijwilliger vanwege:23 jaar lidmaatschap van Bowlingvereniging Noordwijkerhout (BVN)10 jaar bestuurslid, waarvan 7 jaar voorzitterhet geven van trainingen via het principe van het Nationaal Bowling Diplomahet promoten van bowlen als sporthet ondersteunen van het bowlinghuis All American Bowling (AAB) zijn inzet voor de voorronden van het Nederlands Kampioenschap Schoolbowlen in de Bollenstreeken vooral het vol trots en met volledige overgave klaar staan voor de Bowlingvereniging Noordwijkerhout en het bowlinghuis All American Bowling.

In de categorie vrijwilligersgroep viel de keuze op de vrijwilligers van Stichting Met je hart Noordwijkerhout: ouderen die zich eenzaam voelen weer laten genieten van mooie momenten én van nieuwe vriendschappenhet regelmatig, met een groot team van vrijwilligers, organiseren van waardevolle ontmoetingen voor ouderen in Noordwijkerhout het inspireren en verbinden van ouderen om zelf in actie te komen tegen eenzaamheidhet fijner en rijker maken van het leven van kwetsbare ouderen door het samen zijn en samen ondernemen.

De winnaars ontvingen een mooie sculptuur en een cheque van € 350,- . Zij kunnen die besteden aan het vrijwilligerswerk binnen hun eigen vereniging of organisatie.

De andere genomineerden waren mevrouw R. Damen, (Topaz Munnekeweij), mevrouw S. Bakker, (Topaz Munnekeweij en de Zonnebloem), de heer T. de Groot, (RKVV Van Nispen), mevrouw R. van den Nouland, (de Hartstichting), de vrijwilligers van de Zonnebloem Afdeling Noordwijkerhout en de vrijwilligers van VVV Noordwijkerhout. Zij werden tijdens het Festival 1 in het zonnetje gezet en bedankt voor hun vrijwillige inzet.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>