Eerste exemplaar Van Deur Tot Deur overhandigd aan Piet Warmerdam | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Peter vd Burg (l) overhandigt het eerst exemplaar aan Piet Warmerdam 'de melkboer uit de Kerkstraat'. | Foto: pr
Peter vd Burg (l) overhandigt het eerst exemplaar aan Piet Warmerdam 'de melkboer uit de Kerkstraat'. | Foto: pr (Foto: )

Eerste exemplaar Van Deur Tot Deur overhandigd aan Piet Warmerdam

Het nieuwe boek Van Deur Tot Deur: Straatventers en bezorgers, van de hand van Peter van den Burg is uitgegeven.

Vrijdagavond 23 november vond de eerste uitreiking plaats bij NoVaTo in de Zeestraat. Van den Burg gaf een diapresentatie van foto's die er in zijn boek vermeld zijn. De opkomst was redelijk goed en de reacties waren een bron van herkenning. De straatventers en bezorgers kwamen in het boek weer tot leven. Het eerste boek werd uitgereikt aan Piet Warmerdam. Hij vond het een hele eer om zo gehuldigd te worden voor zijn werkzame leven als melkventer. Het boek is rijk geïllustreerd met wel 300 foto's en erg mooi van opmaak en met een harde kaft. Van den Burg kreeg dan ook vele complimenten van de mensen voor zijn mooie boek.

Liefhebbers die nog op zoek zijn naar een origineel Noordwijkerhouts cadeau voor de komende feestdagen kunnen zich melden bij NoVaTo in de Zeestraat 3a.

De openingstijden van NoVaTo zijn woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>