Hij komt, hij komt! | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Nog even en de Goedheiligman is weer in het land.| Foto: archief
Nog even en de Goedheiligman is weer in het land.| Foto: archief (Foto: )

Hij komt, hij komt!

Sinterklaas en zijn Pieten komen zondag 18 november aan in De Zilk. Om 14.00 uur zal Sinterklaas per paard en koets via de Zilkerbinneweg het dorp binnenrijden; natuurlijk weer onder begeleiding van Drumfanfare Altesa. Daarna maakt Sinterklaas een rondrit door De Zilk; de exacte route van de intocht is te vinden op: www.jeugdwerkdezilk.nl.

Om ongeveer 14.:45 uur zal de Goedheiligman aankomen bij De Duinpan. Daar wordt hij welkom worden geheten door de burgemeester Gerrit Goedhart.

Uiteraard begeleidt Altesa het feest met bekende sinterklaasliedjes. De kinderen krijgen de gelegenheid om Sinterklaas de hand te schudden, een tekening te geven of een liedje te zingen in de microfoon met de Hoofdpiet. Om ongeveer 16.00 uur is het feest voorbij: Dag Sinterklaasje!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>