Foto: pr
Foto: pr

Gezellig samen snuffelen bij de Sjaan

Activiteiten

Met ingang van deze maand is het weer mogelijk om van maandag tot en met vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur spullen voor de kerstsnuffelmarkt van muziekvereniging St. Jeanne d'Arc te brengen.

Ook tweedehands spullen zijn welkom. De markt zelf is pas op vrijdag 7 december (19:00 tot 21:30 uur) en zaterdag 8 december (9:00 tot 16:00 uur), maar de organisatie heeft altijd haar handen vol om alle ingebrachte waar uit te zoeken. Goede spullen, zoals boeken, serviesgoed, speelgoed, klein meubilair en lampen, zijn bijzonder welkom. Schone/bruikbare kleding ook.

Op een zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur is het ook mogelijk om spullen thuis op te komen halen. Hiervoor graag contact opnemen op werkdagen tussen 18.30 en 19.30 uur met Gerard Noppe, 06 27525636.

Bingo

De Sjaan houdt voor de tweede keer op vrijdag 2 november een bingo voor het nieuwe project Sjaan Kids. Een avond met een luxe bingo, entertainment, mooie prijzen en de opbrengst voor een nog mooier doel: want de jeugd heeft de toekomst.
Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij het verenigingsgebouw en bij Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a). Er zijn slechts 125 plaatsen beschikbaar. De bingo is in De Parade en begint om 20.00 uur.

Voor 20 euro ontvangt iedere deelnemer drie bingokaarten, goed voor 9 rondes, een welkomstdrankje, de hele avond door hapjes.

De Sjaan heeft verschillende sponsors bereid gevonden prijzen te schenken, waardoor alle opbrengsten naar het doel van de avond gaat.

Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" is een eigentijdse maatschappelijk betrokken vereniging. Naast het maken van muziek zijn er vaak 'hands-on-activiteiten' als: de Anjercollecte, de Pepernotenactie en de kerstmarkt op 7 en 8 december.

Meer informatie over de vereniging: www.stjeannedarc.nl.

Uit de krant