Martha Baalbergen. | Foto: vvv
Martha Baalbergen. | Foto: vvv

Op het bankie met….

Human Interest

Bij de VVV werken veel vrijwilligers, die naast toeristen die ons dorp bezoeken, ook inwoners van Noordwijkerhout en omgeving informatie geven over wat er in de mooie bollenstreek allemaal te doen en te zien is. In deze wekelijkse rubriek nemen bezoekers aan de VVV plaats op het bankie dat voor de pui aan de Dorpsstraat staat, stellen zich voor en vertellen wat ze vinden van Noordwijkerhout. Deze week:

Martha Baalbergen van Stichting KunstKlank

Waarom neem je plaats op het bankie?

Er staat een Bamboe Theater aan de voet van het duin in Noordwijk waar de voorstelling Isadora speelt van 12-21 juli. VVV Noordwijkerhout is enthousiast over de voorstelling en verkoopt de tickets

Ben je een echte Noordwijkerhouter?

Ik ben een echte Noordwijker en dat is binnenkort ook een echte Noordwijkerhouter. Wij wonen aan de Kapelleboslaan, voor mijn gevoel Noordwijkerhout, maar nu nog officieel gemeente Noordwijk.

Wat is de leukste plek in het dorp of de regio

Wij boffen met zoveel natuur in onze omgeving, de duinen, het strand en de zee. Natuur is een inspirerende omgeving waarvan ik geniet tijdens het wandelen of fietsen.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Onze boekhandel is een paar maanden geleden in andere handen overgegaan, maar boekverkoper blijf je je hele leven. Nu heb ik meer tijd voor de zakelijke leiding en PR van KunstKlank.

Wat kan er beter in Noordwijkerhout?

Meer beeldende kunst, theater- en muziekvoorstellingen waar Noordwijkerhouters en Noordwijkers deel van uit maken. Meedoen in het koor, als vrijwilliger of als toeschouwer.

Wat wil je de lezers van het Noordwijkerhouts weekblad mee geven vanaf deze bank?

Geniet van onze prachtige omgeving en al die mensen die het leven mooier maken.

Wat vind je van het bankie?

Een blikvanger in de winkelstraat voor de VVV! En Noordwijkerhout mag trots zijn op zo'n VVV. Een voorbeeld voor Noordwijk!

Uit de krant