Afbeelding

'Fusie-toneelgroepen' nog wat langer samen op de planken

Activiteiten

De voorstellingen 'Zwerfvuil' door ODI en HTIOS werden druk bezocht, waardoor de samenwerking tussen de beide toneelverenigingen, (respectievelijk uit Noordwijkerhout en Noordwijk) nog niet stopt.

De komedie, geschreven door Mauritz Keyzer en geregisseerd door Janneke van der Zalm en Peter van den Berg, staat garant voor een flinke dosis humor. De laatste twee voorstellingen zijn gepland op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei in De Schelft in Noordwijkerhout. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, maar de zaal is open om 19.30 uur.

Het stuk gaat over een groep vreemde figuren die in een verlaten kantoorpand woont. Ieder met zijn eigen zorgen en problemen. De vreemde figuren zijn niet per toeval in het kantoorpand terechtgekomen, maar zij zijn verzameld door de 'moeder' van het stel. Zij wil met haar verzameling aan kleurrijke figuren graag een gelukkig gezin vormen. Dat haar gezin bestaat uit onder meer een prostituee, een gek en een alcoholist doet er niet toe. Als 'moeders' maar voor ze kan zorgen en ze een beetje meewerken is er niks aan de hand. Toch voelt de collectie nog niet helemaal compleet….

Maar wat gebeurt er als moeder op een dag opeens een deftige dame meeneemt die gevlucht is voor haar man, een zeer beroemd politicus? En wat als deze dame ook nog eens smoorverliefd wordt op een van de bewoners, nog voor ze gescheiden is van één van de machtigste mannen van de stad? Blijft het gezin dan wel zo gelukkig of spat moeders droom uiteen?

Kaartjes ook te koop in De Zilk, Hillegom en online

Kaartjes zijn voor 8 euro per stuk te koop in Noordwijkerhout bij Wagenaar & van Halem en Suzanne's Feestshop, in De Zilk bij M-Kappers en in Hillegom bij Drogisterij Letschert. Ook zijn er kaartjes online te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl.

Uit de krant