Afbeelding
Foto: pr.

Avondvierdaagse in De Zilk

Algemeen

wandelen • De jaarlijkse avondvierdaagse in De Zilk wordt gelopen van maandag 14 tot en met donderdag 17 mei. Er zijn routes van vijf of tien kilometer.

Iedereen die het leuk vindt om te wandelen, kan de vier avonden meelopen. Ook deelnemers van buiten De Zilk zijn van harte welkom. De routes worden gelopen in de omgeving van de De Zilk en door de duinen. De start is altijd bij speeltuinvereniging De Duinrand (Hoekgat 48). Bij slecht weer is de inhaaldag op vrijdag 18 mei.

De organisatie is in handen van stichting De Zilkse Stappers. Inschrijven voor de avondvierdaagse kan via het inschrijfformulier dat de kinderen in De Zilk vanuit school hebben meegekregen. Of via www.avond4daagsedezilk.weebly.com. Het inschrijfformulier inleveren kan in de groene bus op de Egelantierschool of op Zilkerduinweg 134 en St. jacobstraat 52. Deelname kost 5 euro.

Voorafgaand aan de start, op maandag 14 mei, inschrijven kan ook. Dan bedragen de kosten 5,50 euro. Inschrijven kan vanaf 17.00 uur bij de speeltuin.

De start van de 10 kilometer is iedere dag om 18.00 uur. De 5 kilometer gaat om 18.30 uur van start. Voor meer informatie, bel 0252-521496 of kijk op www.avond4daagsedezilk.weebly.com.

Uit de krant