Suzanne en Jaap snijden oefenen vast voor hun bruiloft op 19 mei. Aad van Ruiten kijkt toe. | Foto: Caroline Spaans
Suzanne en Jaap snijden oefenen vast voor hun bruiloft op 19 mei. Aad van Ruiten kijkt toe. | Foto: Caroline Spaans

Flower Event 2018 geopend!

Activiteiten

Voor de Witte Kerk werd vanochtend, woensdag 18 april, in bijzijn van vele belangstellenden op originele wijze het Flower Event 'Romantic' geopend.

Het bruidspaar in spé: Suzanne van Teijlingen en Jaap van Eeden (in de week 15 nog op de voorpagina van deze krant), sneden een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte taart aan in hartvorm.

Aad van Ruiten (KAVB) was aanwezig om mooie woorden tot het bruidspaar en de aanwezigen te spreken ('Ik voel me net een ambtenaar van de burgerlijke stand!) en memoreerde ook corsovoorzitter Leo van der Zon die begin dit jaar overleed.

De kerk is omgetoverd tot een bloemenshow, gepresenteerd door de Noordwijkerhoutse kwekers, aangesloten bij bij LTO en KAVB.

Dit geliefde thema is liefdevol uitgewerkt in verleidelijke arrangementen, onder leiding van Sandra Balk (Creatizz) en Tineke Geerlings (Typisch Tien).

Rondom dit Flower Event zijn er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een workshop bloemen schilderen op woensdag, het kindercorso op donderdag en het klapstuk van de week: het Verlicht Bloemencorso van Noordwijkerhout op vrijdag 20 april.


Nog tot en met zaterdag 21 april is de Witte Kerk dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij!

Uit de krant