Suzanne van Teijlingen en Jaap van Eeden oefenen vast voor hun huwelijksreportage op 19 mei aanstaande. | Foto: Willem Krol
Suzanne van Teijlingen en Jaap van Eeden oefenen vast voor hun huwelijksreportage op 19 mei aanstaande. | Foto: Willem Krol

Flower Event in ban van (bloemen)liefde

Algemeen

bloemenshow ♦ In de week van het Bloemencorso vindt, in de monumentale Witte Kerk in Noordwijkerhout, wederom het succesvolle Flower Event plaats. Tijdens deze kleurrijke bloemenshow die duurt van woensdag 18 april tot en met zaterdag 21 april, presenteren de Noordwijkerhoutse kwekers, aangesloten bij bij LTO en KAVB, al hun fraaie (bol)bloem producten.

De romantiek spat er vanaf dit jaar, tenslotte houden bloemen van mensen en zijn mensen weer gek op bloemen. Kortom: All you need is love!

Dit geliefde thema is liefdevol uitgewerkt in verleidelijke arrangementen, onder leiding van Sandra Balk (Creatizz) en Tineke Geerlings (Typisch Tien). Rondom dit Flower Event zijn er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een workshop bloemen schilderen op woensdag, het kindercorso op donderdag en het klapstuk van de week: het Verlicht Bloemencorso van Noordwijkerhout op vrijdag.

Love is in the air in Noordwijkerhout, tijdens de week van het bloemencorso. Het Flower Event: Romance is…in love with flowers is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Toekomstig bruidspaar Suzanne van Teijlingen (28) en Jaap van Eeden (25), zijn er helemaal klaar voor. Ze trouwen pas 19 mei, maar wilden voor de gelegenheid graag poseren tussen de bloeiende narcissen in het bloemenveld van de bruidegom zelf. Namens vrienden en familie krijgen zij vast alle liefde toegewenst. De redactie wilde natuurlijk graag weten hoe de bruid er uit zal zien en dat vast een tipje van de (bruids)sluier zou worden opgelicht over de kleur van de jurk, maar dat is nog een verrassing.

Het Flower Event verwacht weer een mooi en bloeiend evenement te worden, waar dit jaar de liefde (voor bloemen) van af spat.

Uit de krant