De jongens en meiden van het E-team. | Foto: VVV
De jongens en meiden van het E-team. | Foto: VVV

Op het bankie met…

Human Interest

vvv n Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen/bezoekers ook de lokale inwoners van Noordwijkerhout graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

In deze rubriek nemen ondernemers, bezoeker, verenigingen en andere mensen plaats op het bankie en doen hun verhaal.

Deze week: handbalvereniging Northa, het E-team gemengd.

Op het bankie zitten van links naar rechts: Senne, Elize, Guusje, Jill, Noa, Sven, Rosa, Jada en Sanne

Waarom zitten jullie op het bankie?

Wij als handbalvereniging Northa willen de handbal nog meer onder de aandacht brengen, omdat het een ontzettend leuke teamsport is. Bij de E- en D jeugd spelen de jongens en meisjes gemengd. Deze enthousiaste teams zijn nog opzoek zijn naar nieuwe leden; jongens en meiden tussen de 8-13 jaar.

Trainen jullie vaak?

Wij trainen twee keer per week op woensdag- en donderdagavond in de sporthal bij VVSB of buiten op het handbalveld. Op zondag spelen we wedstrijden thuis en in de regio. In het voorjaar/zomer/herfst spelen we wedstrijden buiten op het handbalveld en in de winter in de zaal.

Wat kan Noordwijkerhout nog leuker maken?

Dat er nog meer kinderen uit Noordwijkerhout op handbal komen. Handbal is steeds populairder aan het worden in Nederland. Het Nederlands Damesteam heeft brons gewonnen op het WK.

Wat wil je de lezers van het Noordwijkerhouts weekblad meegeven vanaf deze bank?

Wij zijn gewoon de leukste sportvereniging van Noordwijkerhout. Dus ben je nog op zoek naar een leuke en veelzijdige teamsport waarin je niet bang bent voor een bal? Dan moet je echt een keer meetrainen bij ons of kom eens kijken bij onze wedstrijden, zie www.Northa.nl

Wat vinden jullie eigenlijk van het bankie?

Wij vind het heel leuk om op het bankie te mogen zitten. Want nu weet iedereen in Noordwijkerhout dat handbalvereniging Northa een onwijs sportieve, leuke en enthousiaste vereniging is. En we sluiten graag af met onze krachtige yel: Cola, Sisi, 7-Up, Northa is de beste club. Knoop het in oren, van achter en van voren, want wij gaan lekker scoren! Yeah!

Uit de krant