Wouter van Someren (verkoopmanager, l) en Gijsbert van Estrik (projectontwikkelaar) van de Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria feliciteren het echtpaar Mollee met de aankoop van hun kavel op Sancta Maria. | Foto: pr.
Wouter van Someren (verkoopmanager, l) en Gijsbert van Estrik (projectontwikkelaar) van de Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria feliciteren het echtpaar Mollee met de aankoop van hun kavel op Sancta Maria. | Foto: pr. Foto: pr.

Honderdste koper op landgoed Sancta Maria

Algemeen

woningen • Henk en Sandra Mollee hebben vandaag de honderdste verkoopovereenkomst voor een kavel op Landgoed Sancta Maria ondertekend.

Het echtpaar heeft gekozen voor een ruime tuinkavel waarop zij samen met een architect een moderne villa gaan bouwen. Inmiddels is voor meer dan de helft van de 125 bouwkavels een koper gevonden. In totaal komen op het 45-hectare tellende landgoed circa 200 woningen. Op het landgoed waar villa's, parkappartementen en klassieke herenhuizen verrijzen wordt de komende periode volop gebouwd. De voormalige historische paviljoens worden getransformeerd naar herenhuizen. 


Op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout op fietsafstand van het strand ligt Landgoed Sancta Maria, een landgoed dat in het verleden fungeerde als zorginstelling. Nu wordt de locatie ontwikkeld tot een woongebied met bouwkavels, villa's, gerestaureerde herenhuizen en nieuwbouwappartementen. De bouwkavels worden aangeboden in diverse segmenten met oppervlakten vanaf circa 900 m2 tot circa 15.000 m2, omringd door natuur.


Henk en Sandra Mollee met Ilonka Caspers (m) van Piet Warmerdam Makelaardij. | Foto: pr.
 

Uit de krant