Afbeelding
Foto: pr.

Daten 60+ Bollenstreek

Algemeen

streek ♦ Na het succes van vorig jaar heeft Welzijn Teylingen besloten om ook dit jaar een (speed)datebijeenkomst voor 60 plussers te organiseren. Zo krijgen inwoners van de Bollenstreek zaterdag 24 maart opnieuw de mogelijkheid om een nieuwe liefde of activiteitenmaatje te ontmoeten.

De Bollenstreek telt aardig wat alleenstaande senioren. Veel van hen wil de rest van hun leven nog met iemand anders delen. Dat hoeft niet direct een nieuwe liefde te zijn, een goede vriendschap is vaak voldoende. Tijdens een datemiddag kunnen Bollenstrekers elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Niet via een website maar gewoon in levende lijve en in de eigen regio. Bij aankomst wordt iedereen welkom geheten om de 'drempel' voor het naar binnengaan zo laag mogelijk te houden.

Vorig jaar bleek uit het aantal inschrijvingen dat er echt behoefte is aan een dergelijk evenement. Toen hebben mensen zich niet in kunnen schrijven vanwege het hoge aantal deelnemers. Voor hen, maar ook voor degene die het vorig jaar gemist hebben of te spannend vonden, dit jaar dus een tweede kans. Dit jaar is de bijeenkomst in twee verschillende activiteiten verdeeld; het echte één op één speeddaten voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde en de groepsgesprekken voor degene die op zoek zijn naar een (activiteiten)maatje. Via het aanmeldingsformulier op www.welzijnteylingen.nl kunnen deelnemers aangeven voor welk onderdeel ze zich inschrijven.

De datingmiddag is van 15.00 tot 17.00 uur in een discrete locatie in de buurt van Voorhout. Na aanmelding ontvangen de deelnemers de definitieve locatiegegevens. De toegang is 12,50 per persoon, inclusief een hapje en twee drankjes. Aanmelden kan tot en met 1 maart. Meer info op genoemde site of via 0252 231805.

Uit de krant