Afbeelding
Foto: pr

Boerenpaar neemt het op tegen prinsenpaar

Verenigingen

carnaval ♦ De Witte Kerk vormde dit weekend het decor voor de boerenstunt van het boerenbruidspaar, boer Hein en boerin Brietje.

Zoals ieder jaar strijdt het boerenpaar tegen het prinsenpaar, dit jaar Prins Veneto en zijn Prima Donna.

De weergoden waren de beide paren goed gezind en onder luide belangstelling lieten zij zich verrassen door de boerenstunt die boer Rut en boerin Marrie voor hen in petto had.

Boer Hein, zeer bekwaam met een 'stalen ros' (motor), moest zijn bekwaamheid tonen op een 'echt' ros. In de tuin van de Witte Kerk stond een springparcours opgesteld, waarop beide paren de teugels in handen namen. Boer Hein heeft zijn aanstaande boerin Brietje laten zien dat hij uit het juiste hout is gesneden, en samen met Prins Veneto en zijn Prima Donna maakten zij er een mooie strijd van. Het tafereel kon rekenen op veel bekijks van het winkelend publiek.

Na de boerenstunt was het boerenpaar uitgenodigd door keurslager Koot, de hofleverancier, om de worst te komen voorproeven.

Het Boerenbruidspaar en hun getuigen wensen een ieder een fantastisch en gezellig carnaval 2018 en hoopt natuurlijk veel mensen te mogen begroeten op de boerenbruiloft op maandag 12 februari.

Deze vindt plaats in De Schelft en duurt van 14.25 tot 18.30 uur.

Uit de krant