Jelle Vleugel schiet uit de penalty Van Nispen op 1-0. | Foto en tekst met dank aan Trudy van den Berg

Van Nispen deelt de punten met Warmunda

Sport

DeZilk ♦ Van Nispen had hele goede zaken kunnen doen tegen Warmunda maar moest genoegen nemen met 1 punt.

In de eerste minuut van de wedstrijd kreeg Patrick Frumau een penalty omdat hij onderuit gehaald werd op de achterlijn. Jelle Vleugel wist hier wel raad mee en zette de 1-0 voor Van Nispen op het scorebord. In de twaalfde minuut was het spits Niels Dijkstra die Warmunda langszij bracht. Voor rust wist Jeffrey van der Geest op aangeven van Philip Mossel Van Nispen weer op voorsprong te zetten en gingen de ploegen met 2-1 de rust in. Na rust was het een kwartier voor tijd dat wederom Niels Dijkstra Warmunda op 2-2 zette. In de 82ste minuut was het Jeffrey van der Geest die de 3-2 voor Van Nispen binnen kopte.

Van Nispen had dus de driepunter in het zicht van de haven. Vlak voor het verstrijken van de regulieren speeltijd was het wederom Niels Dijkstra die de ploegen op gelijke hoogte bracht. In de laatste minuut van de blessuretijd kreeg Van Nispen, ver op de helft van de tegenstander een vrije trap te nemen nadat Jelle Vleugel tegen het gras gewerkt was. Stan van Maris ging achter de bal staan en kegelde het leer onhoudbaar tegen de onderkant van de lat. Heel Van Nispen reageerde dat de bal achter de lijn geweest was. Helaas stond de scheidsrechter te ver weg en had het niet gezien. Na afloop was vriend en vijand het er over eens dat de bal zeker een halve meter over de doellijn geweest was en weer het veld in sprong.

Helaas voor Van Nispen bleef het bij 3-3.