Tonneprossen van 2017. | Foto: JP Heemskerk
Tonneprossen van 2017. | Foto: JP Heemskerk

Lachen met Tonneprossers

Activiteiten

standup ♦ Eigenlijk zou vrijdag 26 januari de Limburgse Buuttekampioen 2017 als kandidaat Tonneprosser naar café van der Geest komen. Door omstandigheden is hij er echter niet bij, waardoor de organisatoren der Kaninefaaten vervangers hebben moeten zoeken. En dat is hen gelukt!

De Master of Ceremonie, begenadigd standup presentaor, Prins Picasso, mag weer veel kandidaten aankondigen.

Onder andere Leontien van der Klugt (De Buuf), Paul Jansen (Paultje Pils), en Gerrit Rotteveel (Gerrit-Heen en Weer). Jeroen Damen, Ard Zandbergen (Zenderling) en Gerard Kuipers (Gerard Goedhardt) zullen ook strijden om de titel Tonneprosser 2018.

Als klap op de vuurpijl is Dirk van der Voort deze avond ook van de partij.

Dirk was als "Derk Doormate" in de editie van 2017 de grote man die de zaal elf minuten lang huilend van het lachen kreeg. Zal hij ook dit jaar de meest actuele en winnende Pros meenemen naar de Residentie?

Het eindoordeel over wie zich Tonneprosser van het jaar mag noemen, is aan de jury: onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar als altijd wijzen zij de winnaar van de Jaap Aartman-bokaal aan.

Groot Kokkerhout komt bij elkaar in de residentie café Van der Geest op vrijdag 26 januari.

Vanaf 20.45 uur komt Prins Veneto met zijn gevolg en om 21.00 uur begint het Prossen. Tussendoor is er een optreden van de winnaar van Het Liedjesfestival 2018, "Trio 1+1+2-1". De zaal is open om 20.00 uur en de entree is gratis.

Uit de krant