Afbeelding

Op het bankie met…

Human Interest

De bekende bank van het dorp is vervangen door een Hollands exemplaar. Deze is in het bezit van Dutch Dune Design en blijft hier voorlopig nog even staan. Iedereen mag er even op gaan zitten, een fotootje maken en in deze rubriek zijn of haar zegje doen.

Deze week zit op het bankie: Vrijetijds orkest Noordwijkerhout:

Fien Teeuwen en Louis van de Linden

Waarom zitten jullie op het het Bankie?

Wij wonen beide al meer dan 40 jaar met veel plezier in Noordwijkerhout. Wij willen op deze bank plaatsnemen om onze club, het vrijetijdsorkest, te promoten.

Met deze kans hier op de bank vragen wij dan ook aan mensen: Wie heeft er zin in om ons orkest te komen versterken? Wij spelen op maandag van 14.30 tot 16.30 uur. Leeftijd niet van belang: gezelligheid staat hoog in het vaandel. Muziek is een heel goede manier om te ontspannen en het maakt je heel blij!

Wat doen jullie in het dagelijks leven?

Wij zetten ons in voor onze club. Omdat het belangrijk is samen muziek te maken. Andere mensen blij maken tijdens ons optreden!

Wat kan er nog leuker aan Noordwijkerhout?

Noordwijkerhout heeft veel te bieden. Zee Strand bos, heerlijk wandelen en fietsen. Het verenigingsleven is ook heel bijzonder en er zijn zoveel vrijwilligers op alle fronten. Daar kan je aan dorpsgemeenschap heel blij en trots op zijn!

Wat wil je de lezers nog meegeven?

Voor de Noordwijkerhouters: een gezond en muzikaal mooi jaar en alle goeds voor 2018. En willen jullie komen luisteren naar onze muziek? Zondag 21 januari geven wij een nieuwjaarsconcert in de Parade aan de vd Weidenlaan. Aanvang concert 15.00 uur en de zaal is een half uur voor aanvang open. De toegang is gratis!

Wat vind je eigenlijk van het Bankie?

De bank is leuk voor iedereen die wat heeft te melden. Heel breed gezien voor de vakantieganger. Maar ook de verenigingen om zich te promoten. Wij zijn heel blij dat we deze kans krijgen. Tot 21 januari!

Uit de krant