Afbeelding
Foto: pr

Voorzitter Leo stopt er mee

Verenigingen

biljarten ♦ Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Biljartvereniging Puyckendam, werd vorige maand afscheid genomen van voorzitter Leo Koelewijn. De vergadering werd werd bijgewoond door dertig leden.

Koelewijn heeft ruim twintig jaar de voorzittershamer gehanteerd en heeft zijn sporen meer dan verdiend.

Zijn mede bestuursleden prijzen hem voor zijn zeer vlotte manier van spreken en goed leiderschap. Tevens name hij vele jaren de hand- en spandiensten voor het clubblad voor zijn rekening. "Het is nu mooi geweest", liet hij weten. "Ik heb voorbeelden gezien van bestuurders die maar door gingen, ook al ging het niet goed meer. Nu draag ik, gezond en wel, het stokje over aan Hans van Mullekom, de huidige penningmeester." Koelewijn was ook vele jaren voorzitter van het District Duinstreek, maar ook dat heeft hij enkele jaren geleden achter zich gelaten. Tijdens de vergadering werd Koelewijn, zeer terecht, benoemd tot erelid.

Het nieuwe lid van de club, Hans Postma, is bereid gevonden om penningmeester te worden en volgt daarmee Van Mullekom op.

Koelewijn blijft gewoon lid en speelt zijn biljartpotje gewoon mee.

Unieke biljartvereniging

Biljartvereniging Puyckendam is een vrij kleine biljartclub, maar wel uniek in Noordwijkerhout.

Haar leden spelen in de zogenaamde dagcompetitie en 25 leden nemen deel aan de districtscompetitie: in vijf teams van vier spelers plus een reservespeler.

Uit de krant