Nicolette Blok en Johan Houdijk ontvangen de cheque van Coen Iordens (rechts) en Gertho van Eersel (links).| Foto: Piet de Boer
Nicolette Blok en Johan Houdijk ontvangen de cheque van Coen Iordens (rechts) en Gertho van Eersel (links).| Foto: Piet de Boer Foto: piet de boer

Duizend euro voor de speeltuin

Algemeen Kort nieuws

Het bestuur Speeltuin de Duinrand kreeg vorige week een cheque van duizend euro uit handen van regiomanager Coen Iordens en plaatsvervangend filiaalhouder Gertho van Eersel van de Lidl. Geld dat gebruikt gaat worden voor activiteiten als Halloween en een nieuw speeltoestel.

Penningmeester Nicolette Blok deed mee aan de actie van de supermarkt. (Lees het hele artikel op: www.noordwijkerhoutsweekblad.nl)

De Lidl wil maatschappelijk ondernemen en ook iets betekenen voor de verenigingen en organisaties in Noordwijkerhout en De Zilk. De vrijwilligersorganisatie De Duinrand kan het geld goed gebruiken om te vernieuwen, activiteiten te organiseren en de speeltuin veilig en schoon te houden. De speeltuin is gratis toegankelijk en daardoor ook een uitkomst voor kinderen van ouders met een smalle portemonnee. Op dit moment zijn er plannen een nieuw speeltoestel aan te schaffen voor de allerkleinsten. Groep een tot vier van het basisonderwijs, legt voorzitter Johan Houdijk uit. Zo'n speeltoestel met certificaat kost al gauw vijfduizend euro. De bijdrage van deze sponsor helpt ons een eind op weg, lacht de voorzitter.

Onderschrift:

Uit de krant