Koren en orkesten zorgen in het hele dorp voor een gezellige kerstsfeer. | Foto: pr.
Koren en orkesten zorgen in het hele dorp voor een gezellige kerstsfeer. | Foto: pr. Foto: pr.

Korenslag Bollenstreek in startblokken

zaterdag 7 oktober 2017 19:30

De negende editie van Korenslag Bollenstreek, georganiseerd door Popkoor Bloom uit Noord­wijkerhout, belooft traditiegetrouw weer spannend te worden. Vier koren van hoogstaand niveau gaan de muzikale strijd aan om winnaar van deze korenslag te worden.

Tijdens het juryberaad verzorgt Bloom zelf een optreden. Nadat, rond de klok van 23.30 uur, de uitslag bekend is gemaakt en het winnende koor nog een toegift geeft, vindt een afterparty plaats voor koorleden en publiek met dj Richard Vink.

In de line-up staan Barbershopkoor Singing Unlimited (Hoofddorp), Musicalkoor Summertime (Alphen aan den Rijn), Popkoor4You, (Rotterdam) en De Pittige Tantes (Sassenheim).

De koren zijn maanden geleden al begonnen te repeteren op het Korenslag repertoire en zijn vastberaden om de titel in de wacht te slepen. Het publiek wacht een avond vol diversiteit, want alle koren verschillen van elkaar in genre en discipline. Gemeenschappelijke deler van alle deelnemers is de liefde voor het zingen.

Tien jarig feestje

Korenslag Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 7 oktober in de theaterzaal van De Schelft, Maandagsewetering 202. Om 20.00 uur start het eerste koor haar optreden. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaartjes kosten 8,50 en zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout, Kapsalon Voluum in de Havenstraat 11 en via info@popkoorbloom.nl. Toegang is uitsluitend mogelijk op vertoon van de entreekaart. Meer informatie via: www.korenslagbollenstreek.nl. Bloom bestaat dit jaar 10 jaar. 

Locatie