Afbeelding
Foto: pr.

Mooie opbrengst voor De Honingraat

Algemeen Sport

'De neary slaan' was vorige week leidraad in de Thuisblijverswedstrijd op Tespelduyn.

Een neary winnen, gebeurt wanneer de golfbal het dichtst bij de hole ligt in één slag. Op de langere holes mocht dit in twee slagen. Op elke hole kon men in de prijzen vallen en dat maakte de wedstrijd extra interessant. Van de 55 enthousiaste golfers gingen Thomas Martin en Grahame Newton er op twee holes met de neary/tweary vandoor, een knappe prestatie.

Naast de te winnen neary/tweary was er uiteraard ook het klassement voor de behaalde punten.

De derde prijs werd gewonnen door John van der Berg. Sjaak Geerlings was net iets sterker en werd tweede. Uitblinker met 23 punten was Annemarie Menken.

Op parkhole 1 was een activiteit georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Vanaf een minimale bijdrage konden deelnemers proberen om ook hier de neary te slaan. Voor de winnaar stond daar een weekend cabrio rijden tegenover.

Het was Adrie de Jager die erin slaagde om er bij deze hole voor het goede doel als beste te slaan. Tijdens de prijsuitreiking werd het bedrag bekend gemaakt dat werd opgehaald met deze mooie actie. Een bedrag van 220 euro werd opgehaald door de deelnemende golfers van de Thuisblijverswedstrijd van Tespelduyn voor KDC De Honingraat in Noordwijkerhout.

Uit de krant