De Bevers rusten even uit in de speeltuin.
De Bevers rusten even uit in de speeltuin. Foto: pr

Bevers genieten van super schoon en vies kamp

Verenigingen

Het thema van het kamp van de Bevers van Scouting Bosgeest was dit keer Floddertje. De leiding had afgelopen weekend een leuk programma in elkaar gezet vol met vieze en schone activiteiten.

De Bevers, kinderen tussen de 5 en 7 jaar, logeerden twee nachten op het clubhuis van aan de Van der Weijdenlaan. Voor veel kinderen was dit de eerste keer op kamp en dat was natuurlijk best spannend. Zaterdag hebben de dertien kinderen spellen in het bos gedaan zoals verstoppertje en vlaggenroof. Na afloop bleek het eten van pannenkoeken die ze zelf mochten versieren een groot succes: de stroop en poedersuiker zat overal. Natuurlijk ontbrak het grote kampvuur niet.

Zondag hebben de Bevers de hele dag in Linnaeushof gespeeld en werd de dag afgesloten met een film met popcorn. Nadat maandag iedereen zich nog even mocht uitleven met vingerverf, werd het kamp weer opgebroken en gingen de kinderen Maandag was het alweer tijd om alle spullen in te pakken, maar niet voordat er lekker gekliederd was met vingerverf. Moe maar blij zijn de kinderen daarna naar huis gegaan.

Uit de krant