Afbeelding

Geslaagde 16de bridge fiets-kroegendrive

Verenigingen Bridge

Bridgeclub De Schelft had op Hemelvaartsdag traditiegetrouw een kroegendrive.

Voor de 16de maal werd van kroeg naar kroeg gefietst om te bridgen. Ook nu weer met een maximaal aantal inschrijvingen van 130 paren. Mede door het schitterende zomerse weer hebben de deelnemers genoten van heerlijke dag fietsen en bridgen.

Er werden vijf kroegen aangedaan. De start was bij café van der Geest. Via LeZ ging de tocht naar Zonneweelde, het Koetshuis van Tespelduijn en vervolgens Invitation, waar ook nu weer de prijsuitreiking plaatsvond.

Deze drive, alom bekend in de wijde omgeving, trok ook nu weer nieuwkomers, oud-Noordwijkerhouters en campinggasten, die deze gezellige drive graag aangrijpen om een (lang) weekend op de camping te gaan staan. Ook natuurlijk veel trouwe Noordwijkerhoutse deelnemers. De drive kenmerkt zich vanwege het grote gezelligheidsgehalte en de degelijke organisatie. Het was aan het Oosterduinse Meer op het uitnodigende terras van Invitation gezellig t(r)oeven.

De drive werd gewonnen door de bridgekanjers Henk Hiep en Kees de Ridder met 69.52%, op de nummer twee. Het echtpaar uit het hoge noorden, Aaltsje en Jacob de Boer, 68,68%, op de derde plaats Betty en Diny van Schie (67,44 %), op de vierde plaats Piet en Marleen Balk (66,13%).

De vijf deelnemende kroegen stelden ieder een aantrekkelijke prijs beschikbaar.

Bridgeclub de Schelft had vervolgens weer een rijke fleurige bloemen/plantentafel, niet alleen voor de eerste vijf, maar vervolgens ook voor de geplaatsten op de decimalen.

Voor de complete uitslag en foto's zie: https://www.nbbclubsites.nl/club/9028/uitslagen.

Afbeelding

Uit de krant