Staand vlnr: Wim van Hage, Gert Jan Hogervorst en Bob Immerzeel. Zittend vlnr: Bente van Grieken, Marit Hogervorst, Monique van Grieken, en Arjan Vrijland. | Foto: pr
Staand vlnr: Wim van Hage, Gert Jan Hogervorst en Bob Immerzeel. Zittend vlnr: Bente van Grieken, Marit Hogervorst, Monique van Grieken, en Arjan Vrijland. | Foto: pr Foto: pr

Corsogroep KAVB volop in de prijzen

Verenigingen corso

Corsogroep KAVB Noordwijkerhout heeft tijdens het corso dit jaar twee prijzen in de wacht gesleept met hun praalwagen Boer & Bont.

KAVB lid Marit Hogervorst laat weten: "Het is echt heel gaaf. We zijn zo trots! We hebben de eerste prijs ontvangen voor de mooiste praalwagen 2017. Dit werd al bekend gemaakt tijdens het verlichte corso op vrijdag 21 april. Toen we vrijdag 6 mei naar de prijsuitreiking gingen, hoorden we dat we ook dat we de 3de stekersprijs hebben gewonnen."

Volgend jaar

Al met al een prachtig resultaat voor de enthousiaste corsogroep die uiteraard ook volgend jaar weer mee doet. Dan rijdt het Bloemencorso op zaterdag 21 april door de Bollenstreek. De opbouwdagen zijn van woensdag 18 april tot en met vrijdag 20 april 2018.

De tweede en de derde prijs voor de mooiste praalwagen was respectievelijk voor Dutch Duck van Corsogroep KAVB Hillegom-Haarlem en omstreken en Dutch windmills van Keukenhof.

De eerste stekersprijs was voor de Lissese Kaninefaaten; tweede werd de handbalvereniging Forholte.

Uit de krant