Afbeelding

Een bakkie met... Marian Alsem

Algemeen Een bakkie met...

vvv • Bij de VVV werken veel vrijwilligers die toeristen en bezoekers graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is. Wat raden ze aan en waarom? En welk best bewaarde geheim van Noordwijkerhout is een bezoek waard? Ze vertellen het in deze rubriek. Deze week een bakkie met:

Marian Alsem

Woont hier sinds 2008

Mijn vroegste herinnering aan het dorp is…

Ik ben geboren in Rotterdam, waar ik opgroeide tot mijn 15de. Het was voor mij altijd heel normaal om in een stad te wonen en had er dus geen moment aan gedacht om uiteindelijk in een dorp terecht te komen. Destijds heb ik mijn man leren kennen. Via zijn werk zijn we in de Bollenstreek terecht gekomen. Eerst woonden we in Katwijk en daarna in Voorhout.

Ik ging toen hardlopen bij AV-NSL, Noordwijkerhoutse Strandlopers, vandaar dat ik de mensen uit Noordwijkerhout leerde kennen.

Toen mijn man met een folder van appartementen in Noordwijkerhout op de proppen kwam, twijfelden ik geen moment. Nu wonen we alweer negen jaar met veel plezier in dit prachtige dorp.

Noordwijkerhout is…

Het dorp waar ik met veel plezier allerlei vrijwilligerswerk doe en zeer gelukkig ben

Mijn favoriete evenement is:

De VVV Bloemenwandeling die ze samen met AV-NSL wandelafdeling organiseren op zaterdag 29 april, met wandelingen van 10-20 en 30 km. Alle wandelingen starten bij de VVV tussen 9.00 en 11.00 uur. De wandeling komt langs verschillende horecagelegenheden. Het leuke van het organiseren van zo'n soort evenement vind ik het contact met al deze verschillende ondernemers.

I love Noordwijkerhout, omdat…

Ik de mogelijkheid heb om elke week als assistent wandeltrainer Sportief Wandelen bij NSL de wandelgroep te leiden. Op deze manier genieten we met elkaar van de prachtige omgeving in duin en op strand. De NSL biedt door hardlopen en wandelen in groepsverband inspanning en ontspanning. Deze atletiekvereniging is opgericht in 1968 en heeft ruim 400 leden uit de hele regio. Het doel is het bevorderen van hardlopen en sportief wandelen op de lange afstanden, zowel recreatief als wedstrijdgericht.

Uit de krant