Afbeelding

Dankzij sponsors nieuwe verkoopkar Raamwerk

Ingezonden Kort nieuws

Met dank aan twee sponsoren heeft de Zorgboerderij sinds kort een nieuwe verkoopkar. Hiermee gaan de cliënten van Raamwerk twee keer in de week langs de deuren in de wijk Zeeburg.


Ze verkopen onder andere zelf gekweekte biologische groenten, versgebakken koekjes en zelfgemaakte cadeautjes. Ook minder mobiele buurtbewoners en bewoners die geen tijd of zin hebben om naar de boerderijwinkel te komen, kunnen op die manier toch van onze producten genieten.

Educatief voor cliënten

En de cliënten van Raamwerk leren er veel van; van omgaan met klanten, tot rekenen en zichzelf presenteren. Als de verkoopkar niet in de wijk komt, kunnen Noordwijkerhouters ook terecht in de boerderijwinkel en de theestal.

Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. De Theestal is in maart en april open op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. In juli en augustus van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Op de Zorgboerderij werken ongeveer 35 cliënten van Raamwerk. Zij doen veel verschillende klussen, zoals het verzorgen van de dieren, onderhouden van de tuinen, kweken van groenten, opknappen van meubels en het kappen van hout.

Een deel van de cliënten werkt in de boerderijwinkel en de theestal, die zich allebei bevinden in de Zorgboerderij, of gaan op pad met de verkoopkar.

Uit de krant