Afbeelding
Foto: pr

Siem van Wetten vrijwilliger van het jaar bij de Keiebijters

Verenigingen Kort nieuws

Gewoontegetrouw vindt op de maandag van carnaval al vele jaren de Boerenbruiloft plaats bij de Keiebijters.

Ook deze middag waren er weer vele cliënten, deelnemers en bewoners van het Raamwerk en Rivierduinen samen gekomen in de Feesthal voor een geweldige happening met veel muziek, plezier en…..boerenkool! Uiteraard werd er, al dan niet met rolstoel, menig polonaise gelopen. Het was duidelijk te merken, dat de afgelasting vanwege de storm op donderdagavond van het regiobal, velen een teleurstelling had bezorgd. De uitreiking van De Duim voor de Vrijwilliger van het jaar vond halverwege deze middag plaats. Tot grote verrassing, niet in de laatste plaats van de uitverkorene, werd Siem van Wetten op het podium genodigd om deze trofee te ontvangen uit handen van Prins Tinus en Prinses Riekie. Siem is al bij na twintig jaar vrijwilliger bij het Raamwerk. Hij begeleidt, op individuele basis, bewoners bij het maken van uitstapjes, boodschappen of gewoon een kopje koffie met wat lekkers doen in het dorp.

Daarnaast verricht hij ook nog een aantal werkzaamheden bij de plaatselijke voetbaltrots VVSB. Bij het Raamwerk is iedereen heel blij over het werk van de, meer dan 200 vrijwilligers. Een prijs voor één van hen, is dan zeker op zijn plaats. Het carnaval bij de Keiebijters was ook dit jaar weer een groot feest en op dinsdagmiddag tijdens de Kroegentocht was het een sociale smeltkroeg van cliënten, bewoners, vrienden en vele andere bezoekers, die het carnaval bij de Keiebijters een warm hart toedragen.

Na het opruimen en afbreken van de tent, kwam een speciale ploeg van deelnemers van het Raamwerk, die in het kader van dagbesteding, het terrein nog een extra onder handen nemen en de laatste restanten opruimen. Ze kijken nu alweer uit naar carnaval 2018, net als de Keiebijters.

Uit de krant