Afbeelding

Een bakkie met…

Human Interest Een bakkie met...

Noordwijkerhout n Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen/bezoekers ook de lokale inwoners van Noordwijkerhout graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is. In deze rubriek doen ondernemers een bakkie bij de VVV en zijn zij aan het woord. Wat doen ze, wat is er allemaal te koop? Wat is er zo leuk aan Noordijkerhout en wat moet je zeker nog een keer doen? Deze week een bakkie met:


Mart Geerlings van
Café restaurant De Ruigenhoek

Hoe lang bent u al ondernemer in Noordwijkerhout?

37 jaar. Om precies te zijn vanaf 1 april 1980. Ons café restaurant is een zeer gevarieerd bedrijf, zoals lunch en diner, een gezellige borrel, diverse georganiseerde activiteiten en een ideale gelegenheid voor een kopje koffie tijdens je fiets of wandeltocht. Ook houden wij de zaterdagavonden vrij voor feesten en partijen.

Wat is er allemaal zo leuk aan Noordwijkerhout?

Ik vind dat Noordwijkerhouters en Zilkers nuchtere en enthousiaste bewoners zijn, die uitblinken in het organiseren van evenementen. Denk aan carnaval, mozaïeken, braderieën, en culinaire festiviteiten. Noordwijkerhout centrum heeft nog echt zijn karakteristieken image behouden.

Wat is uw favoriete plek in het dorpscentrum?

Natuurlijk alles rondom de witte kerk. Maar iets buiten het dorpscentrum hebben we fantastische bloembollenvelden wat doorloopt helemaal tot aan de Zilk.

En mijn favoriete plek blijft dan toch de Ruigenhoek, want die ligt immers precies tussen al dat moois in.

Wat is de leukste activiteit in het dorp?

Dat blijft voor mij het carnaval waar we vanaf het begin aan meedoen met de kroegentocht.

Wat moet je toch zeker nog een keer doen of zien in Noordwijkerhout?

Een fiets of wandeltocht starten vanaf de Ruigenhoek door het mooie dorp en langs de prachtige bloemenvelden.

En zeker een keer een jamsessie avond bezoeken in de Ruigenhoek dit jaar.

 

Uit de krant