Afbeelding

Odi speelt: Oma's aan de macht

Verenigingen Kort nieuws

Odi staat deze maand weer met een bijzonder kindertoneelstuk op de planken: Oma's aan de macht. Over oma's die helemaal niet zo aardig zijn.

De gemene oma's Pandora, Secretia en Kenau zetten graag de boel op stelten. Niks is ze te gek; ze zorgen er, zonder blikken of blozen, voor dat de bus te laat rijdt of ze betalen de taxi expres met allemaal kleine centen. Junior is de kleinzoon van de gemene Pandora. En alsof een gemene oma niet erg genoeg is, verzint oma ook nog een heel gemeen plan met haar vriendinnen. En dat plan, dat willen ze uitvoeren op Junior's verjaardag! Krijgen de gemene oma's hun sluwe plannen voor elkaar? Of krijgen de oma's een koekje van eigen deeg?


Data en kosten

Odi treedt op in De Schelft op zaterdag 14 januari, zaterdag 21 januari en op zondag 22 januari. Op zondag 29 januari is er ook een voorstelling in Trefpunt De Duinpan in De Zilk. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur, maar de zalen zijn open vanaf 13.30 uur. Kaartjes kosten 4 euro en deze zijn te bestellen via www.toneelverenigingodi.nl of verkrijgbaar bij een van de volgende verkoopadressen: Suzanne's Feestshop en Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout of M-kappers in De Zilk. Verkoopadres Hillegom: drogisterij Letschert. Dit toneelstuk is voor kinderen van de basisschool, maar opa's, oma's, papa's en mama's zullen net zo genieten.

Uit de krant