Daniëlle van Egmond. | Foto: VVV
Daniëlle van Egmond. | Foto: VVV

Bakkie met... Daniëlle van Egmond

Algemeen Een bakkie met...

Noordwijkerhout ♦ Bij de VVV werken vrijwilligers die naast toeristen/bezoekers ook de lokale inwoners graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is. In deze rubriek doen winkeliers een bakkie bij de VVV en zijn zij aan het woord. Wat is er allemaal te koop? Wat is er zo leuk aan Noordwijkerhout en wat moet je zeker nog een keer doen? Deze week:

Naam: Daniëlle van Egmond
Winkel: Ariane Inden

Hoe lang bent u hier al ondernemer?

Iets langer dan 2,5 jaar. Begonnen als VOF (Samenwerking met het merk Ariane Inden) En sinds deze week trotse eigenaresse van een eenmanszaak. Een hele mooie uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb!

Wat verkoopt u?

Wij zijn een schoonheidssalon. Er is keuze uit een breed scala aan schoonheidsbehandeling. Wij staan voor huidverbetering en ontspanning. In onze beautystore verkopen wij alle huidverzorging en make-up producten.

Wat is hier zo bijzonder?

Het is een ontzettend gemoedelijke dorp. Door de vele activiteiten voel je er snel thuis. Mensen zijn open en vriendelijk.

Wat is uw favoriete plek in het dorpscentrum?

Mijn eigen salon natuurlijk! Verder eet ik graag een hapje bij Hudson. En zit je gezellig bij Arthur. Wandelen is prachtig op het Bavo Terrein. Ik woon er zelf niet meer maar ik kom graag terug voor mijn salon en voor mijn ouders (steun en toeverlaat). Mijn ouders wonen vlak bij de salon en komen graag op de koffie.

Wat is de leukste activiteit in het dorp?

Dat zal voor iedere Noordwijkerhouter wel de Carnaval zijn, hahaha. Vroeger gingen wij altijd naar de Schelft en later naar Van der Geest. De zomercarnaval is trouwens ook heel gezellig. Ik heb op de Victor school gezeten en op Leeuwenhorst. Daar heb ik leuke herinneringen aan en het is leuk dat ik nu bekenden van vroeger in de salon soms een schoonheidsbehandeling mag geven.

Wat moet je hier zeker nog een keer doen of zien?

De omgeving rondom de Bavo. Ieder klein weggetje en straatje. En het meer met restaurant Como en Co.

Uit de krant