Afbeelding

Tespelduyn doneert 600 euro aan Honingraat

Algemeen Kort nieuws

Noordwijkerhout ♦ De Honingraat, kinderdienstencentrum van Raamwerk, ontving donderdag 10 november een donatie van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

Dieuwke van der Plas, hoofd cluster Jeugd en Gezin van Raamwerk en enkele cliëntjes van de Honingraat kregen een cheque van 600 euro uitgereikt. De Honingraat is een dienstencentrum voor kinderen met verstandelijke of meervoudige beperkingen. Hier krijgen kinderen van 1 tot en met 18 jaar activiteiten aangeboden, aansluitend bij hun mogelijkheden en erop gericht om hun ontwikkeling te stimuleren. Ter ere van het 5-jarig bestaan van de golfbaan zamelde de damesgolfgroep geld in. Na een eerder bezoek aan de Honingraat besloot Tespelduyn dat de Honingraat de ideale bestemming was voor het door hun ingezamelde geld.

Peter Duivenvoorde en Lenie van der Meer van Tespelduyn; "Wij zijn erg onder de indruk van de Honingraat, de mogelijkheden die de kinderen hier krijgen om zich op hun eigen niveau te ontplooien en de warmte en inzet van de medewerkers." Van der Plas is heel blij met de donatie: "We hebben al een paar mooie doelen op het oog; zo willen we graag sportkleding aanschaffen voor de kinderen. Maar ook een rolstoelschommel en een kindertablet staan op de wensenlijst."

Uit de krant