Sandra Krijgsman. | Foto: VVV
Sandra Krijgsman. | Foto: VVV

Een bakkie met Sandra en Theo Krijgsman

Algemeen Een bakkie met...

Noordwijkerhout ♦ Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen/bezoekers ook de lokale inwoners van Noordwijkerhout graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is. In deze rubriek doen ondernemers een bakkie bij de VVV en zijn zij aan het woord. Wat doen ze, wat is er zo leuk aan Noordwijkerhout en wat moet je zeker nog een keer doen in dit dorp? Deze week:


Naam: Sandra en Theo Krijgsman

Onderneming: Santhé dranken

Hoe lang bent u hier al ondernemer?

Nog maar heel kort: Theo is weliswaar al 17 jaar slijter maar pas sinds juli dit jaar hebben we onze eigen drankenhandel in de Havenstraat.

Wat verkoopt u allemaal?

Van speciaalbieren tot single malt whiskey's en een ruim assortiment wijnen. Sinds deze week hebben we ook twee lokale specialiteiten: het Noordwijkerhoutse Slokkie en de Bollenbitter

Wat is er allemaal zo leuk aan Noordwijkerhout?

Noordwijkerhout is een gezellig dorp met veel activiteiten. Er is altijd wel iets te doen!

Wat is uw favoriete plek in het dorpscentrum?

We zitten midden in het centrum, een goede locatie. Het centrum zelf is ook mijn favoriete plek!

Wat is de leukste activiteit in het dorp?

Wij vonden het zomercarnaval heel leuk. En de etalagewedstrijd, tijdens de feestweek vonden we ook een supergezellig avond.

Wat moet je toch zeker nog een keer doen of zien in Noordwijkerhout?

Ik ben zelf heel benieuwd naar de jaarlijkse Lichtjesavond. En natuurlijk doen wij daar ook aan mee. En wat iedereen gewoon moet doen is aanstaande zaterdag naar de proeverij komen in de VVV. Dan kan iedereen de twee lokale specialiteiten zelf uitproberen!

Uit de krant