Mensen gezocht die nieuwe cursussen kunnen geven bij de Volksuniversiteit Lisse. Zo blijft het aanbod hedendaags en sluit het aan bij de huidige tijd.
Mensen gezocht die nieuwe cursussen kunnen geven bij de Volksuniversiteit Lisse. Zo blijft het aanbod hedendaags en sluit het aan bij de huidige tijd. Foto: pr

Volksuniversiteit Lisse zoekt nieuwe workshops en cursussen

Activiteiten

De Volksuniversiteit geeft van oudsher vele taal-, creatieve en bewegingscursussen. Om aan te sluiten bij de huidige tijd en maatschappelijke ontwikkelingen, wil zij haar aanbod graag aanvullen en vernieuwen.

De Volksuniversiteit Lisse (VL) doet dan ook een oproep aan mensen die een cursus, workshop of lezing zouden kunnen geven om zich te melden. Denk aan onderwerpen als duurzaamheid, gezondheid en veiligheid. Of werken met Canva, social media of Windows 11. Dus als u beschikt over vaardigheden en/of bevoegdheden om zoiets te verzorgen, dan kunt u een mail sturen naar info@volksuniversiteit-lisse.nl. De VL gaat graag het gesprek met u aan.

Verder meldt de VL dat er nog verschillende workshops en cursussen starten in 2023. Neem vooral een kijkje op de site www.volksuniversiteit-lisse.nl om te zien of er iets van uw gading bij zit. Of loop even binnen op de Vuursteeglaan 9. Tijdens de openingsuren van 10.00-12.00 uur is er altijd een medewerker aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Afbeelding

Uit de krant