Doe mee met de grootste carnavalsoptocht van het 'noorden' | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Meelopen met een 'smile' tijdens de optocht in 2018. | Foto: archief, Caroline Spaans.
Meelopen met een 'smile' tijdens de optocht in 2018. | Foto: archief, Caroline Spaans.
carnaval

Doe mee met de grootste carnavalsoptocht van het 'noorden'

  Activiteiten

Carnavalsvereniging De Kaninefaatennodigen bij monde van Prins ConfetSchie, iedereen weer uit om zich geheel gratis in te schrijven voor de grootste optocht van boven de grote rivieren.

De woensdagavonden voor perforatoren hebben voldoende duurzame confetti opgeleverd om de optochten op 22 februari door te laten gaan. De burgemeester heeft de uitspraak van ConfetSchie gecontroleerd en een vergunning met voorwaarden voor de optocht afgegeven. "Aan de deelnemers van de grote optocht op zaterdagmiddag 22 februari vragen we om het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit aanmeldingsformulier is te vinden op onze website www.Kaninefaaten.nl" laat de organisatie weten.

Er zijn drie categorieën om aan deel te nemen: wagens, groepen en individuelen en paren. Iedereen die is aangemeld, ontvangt een startnummer. Zonder startnummer is het niet mogelijk om deel te nemen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 15 februari op de optochtcommissie. Alle wagens worden in de week voor de optocht op hun technische staat gecontroleerd.

De Grote Optocht start om 13.11 uur op de Brink via de Herenweg langs het gemeentehuis. De organisatie waarschuwt dat de tocht op de Viaductweg toch weer onder het Viaduct door gaat: "Houdt daarom rekening met de hoogte van je wagen!"

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>