Foto met een vlaggetje van de Vrienden | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Ik ga op vakantie en neem mee... | Foto: pr
Ik ga op vakantie en neem mee... | Foto: pr

Foto met een vlaggetje van de Vrienden

  Activiteiten

Na ruim 700 jaar Noordwijkerhout en haar inwoners van alle kanten te hebben bekeken, wil de kerk wel eens verder kijken dan haar toren hoog is.

De Vrienden van de Witte Kerk willen haar daarbij van dienst zijn en zoeken daarom ieders hulp. Vandaar de: neem de kerk mee als je de dorpsgrenzen overgaat en zet haar op de foto. Het maakt niet uit waar: op het topje van een duin, op het strand, midden op de oceaan, op de Chinese muur, op de camping, op de Eiffeltoren, op de Noordpool, op de Mont Blanc of voor een collega-Witte Kerk.

Bij de Vrienden is een vlaggetje van de kerk te koop: neem dit mee op reis. Maak een foto van het vlaggetje met de kerk erop op een favoriete vakantieplek naar keuze. De Vrienden gaan al deze foto's verzamelen en tentoonstellen in de Witte Kerk tijdens de 'Dag van de Witte Kerk' op 9 november 2019. Ze brengen de wereld dan in beeld door de ogen van Noordwijkerhouters.

Op deze dag zal een vakjury en het publiek de mooiste/leukste/creatiefste foto's uitkiezen en aan het einde van de dag maken zij de drie prijswinnaars bekend.

Vlaggetjes en deelnameformulieren liggen zaterdag 20 juli op de braderie in de stand van De Vrienden tegenover de Witte Kerk in de Havenstraat. Voor meer informatie en de spelregels: www.vriendenvandewittekerk.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>