Keiebijters houden grote kofferbakmarkt | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Marc vd Molen

Keiebijters houden grote kofferbakmarkt

  Activiteiten

Nog even en het is weer zover: zondag 30 juni start de allergrootste kofferbak-/rommelmarkt van de Bollenstreek georganiseerd door de Keiebijters. Negen zondagen achtereen zijn verkopers met en zonder auto welkom om hun spullen te verkopen op het terrein van de Bavo. Voor verkopers zonder auto is voor een kleine vergoeding een tafel te huur. Zoals altijd zijn er weer veel ruime plekken beschikbaar voor belangstellenden.

Verkopers kunnen zich melden vanaf 7.30 uur bij de marktmeester en vanaf 9.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers welkom. De markt is op het terrein van de Rivierduinen (Bavo) aan de Langevelderweg 27 in Noordwijkerhout. 

De inkomsten zijn zoals elk jaar, voor het realiseren van diverse activiteiten zoals onder andere het organiseren van carnaval en disco-avonden voor mensen met een beperking.

Meer info: www.keiebijters.com

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>