Bijzonder Pinksterevent in de Home | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Bijzonder Pinksterevent in de Home

  Activiteiten

De bekende Leidse zangers Mart Hoogkamer, Wesly Bronkhorst, Wesley Klein, Luciano Vermeer en vele andere bekenden zoals de Noordwijkse Ruby van Urk, Bart Heemskerk, Theodoor. Naomi Noëlle en Leo Kleijn treden zondagavond 9 juni op in HOME, aan de Grent in Noordwijk.

De presentatie is in handen van zanger/entertainer John Medley. Vanaf 19.00 uur staat de club aan de Grent bol van de optredens. Dat het feest wordt is zeker, want er treden maar liefst vijf mensen uit een familie op. Home is voorzien van alle faciliteiten, zodat iedereen optimaal kan genieten. De afgelopen weken hebben zangers mee mogen doen aan een wedstrijd om hun beste muziek te laten horen en zijn ze uitgekozen door fans om in Home op te treden. Ben je fan van het Nederlandse levenslied of Engelstalige toppers bestel snel je kaarten op de website van FM Events en je kan voor 20 euro genieten van een onvergetelijke avond met topentertainment: www.fm-events.nl.

Win kaarten

Uitgeverij Verhagen geeft ook een aantal kaarten weg! Kun jij op een ludieke manier in één zin aangeven waarom we jou twee kaarten moeten geven, mail dan vóór 2 juni jouw beste zin naar redactie@noordwijkerhoutsweekblad.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>