Mooie kerstsamenzang van De Harpe Davids | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Mooie kerstsamenzang van De Harpe Davids

  Activiteiten
Foto:

In de Sint Jozefkerk was zaterdag 15 december de jaarlijkse kerstsamenzang van de Harpe Davids. Shantykoor 't Bollenhart, pastor Claassens en dominee Mandemaker verleenden hun medewerking.

De Harpe Davids is in aanloop naar de kerst nog meer te beluisteren. Vrijdag 21 december, tijdens lichtjesavond, mag iedereen komen genieten van de Harpe Davids en Easy does it. Dit bijzondere muzikale kersthappening vindt plaats in de Witte Kerk en duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Binnenlopen kan op elke gewenst tijdstip. Voor dit concert is de entree gratis en de warme glühwein en chocolademelk staan voor klaar.

Maandagavond 24 december verleent het koperensemble van de Harpe Davids haar muzikale medewerking tijdens de kerstnachtdienst in de Witte Kerk met als voorganger dominee Esmeralda Mandemaker.

Deze kerstnachtdienst begint om 22.00 uur. Na afloop drinken is het mogelijk om gezamenlijk op de steeg warme glühwein of een kop warme chocolademelk te drinken.
Meer weten over de Harp? Kijk op www.harpedavidsnwh.nl of volg de vereniging via facebook op harpedavidsnwh

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>