De winnaar van afgelopen carnavalsseizoen: Ard Zandbergen, alias Adrianus van Noortwijck. | Foto: archief, JP Heemskerk
De winnaar van afgelopen carnavalsseizoen: Ard Zandbergen, alias Adrianus van Noortwijck. | Foto: archief, JP Heemskerk

Deelnemersoverleg tonneprossers (juiste datum!)

Activiteiten

carnaval ♦ Rap van tong en zin een een carrièreboost? Wie de functie Tonneprosser op zijn CV heeft staan, geeft zwart op wit aan over een dosis humor en goede contactuele eigenschappen te beschikken. Dit carnavalseizoen vindt het Tonneprossen plaats in De Residentie (café van der Geest) op vrijdag 25 januari 2019.

Vorig jaar won Adrianus van Noortwijck (prosnaam van Ard Zandbergen) de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal. Vele ervaren rotten schitteren al jaren op het podium van de Residentie der Kaninefaaten. De jeugd is in opkomst.

CV De Kanifaaten is altijd op zoek naar nieuw prostalent. Leeftijd speelt geen rol, belangrijk zijn een Kokkerhouts hart en kunnen spreken met het hart op de tong. Samen met je ervaren collega-prossers bereiden deelnemers zich voor op deze avond. Meedoen is dus belangrijker dan winnen.

De Jaap Aartman Bokaal is de hoofdprijs en tweede prijzen zijn de eervolle Jackpot. Aanmelden kan op tonnepros@kaninefaaten.nl of bij Ruud Hooghiemstra (casarujos1@casema.nl; 0252-375307). Het deelnemersoverleg is gepland in de Raadskamer van Café van der Geest op woensdagavond 19 december vanaf 20.00 uur bij café Van der geest.

Uit de krant