Bollenstreekse jeugd etaleert talent | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Een van de talenten, Marilou Ruigrok. | Foto: pr
Een van de talenten, Marilou Ruigrok. | Foto: pr (Foto: )

Bollenstreekse jeugd etaleert talent

  Activiteiten

In drie uitverkochte shows hebben jongeren uit Noordwijkerhout, Teylingen en Noordwijk ook dit jaar weer laten zien dat er in de Bollenstreek ontzettend veel talent is op het gebied van kunst en cultuur.

Op Teylingen College Leeuwenhorst werden de bezoekers van het jaarlijkse 'open podium' verwend met een avond vol zang, dans, theater en muziek. Opvallend is dat steeds meer bezoekers van buiten de school komen voor "gewoon een heerlijk avondje uit".

Stijn van der Ploeg uit Katwijk maakte indruk met zijn dans act; Guusje Schuit uit Noordwijkerhout bracht een mooi eigen nummer ten gehore. Er was schitterend klassiek pianospel van Suzy Dines uit Noordwijk en toneel van Daantje van der Poel en Marilou Ruigrok.

Maar dit is slechts een greep uit de twintig acts die samen een goede afspiegeling vormden van het Bollenstreekse talent op Leeuwenhorst.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>