Seniorenkoor Noordwijkerhout springlevend | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Seniorenkoor Noordwijkerhout springlevend

  Activiteiten

muziek ♦ In 2017 bleek de vaste repetitieruimte voor het Seniorenkoor niet meer beschikbaar te zijn. En heel even leek het doek te vallen voor het koor. Maar met een nieuw bestuur kreeg het koor weer nieuwe energie. De repetities konden verplaatst worden naar de grote zaal van Munnekeweij.

Toch leek het in mei 2018 allemaal mis te gaan. Dirigent Jan Postma overleed plotseling. Een triest moment waar niemand op dat moment rekening mee had gehouden. Het vinden van een vervanger leek op dat moment eigenlijk een bijna onmogelijke opgave, maar gelukkig wilde dirigent Tim Quak in de eerste periode het koor graag uit de brand helpen. Na de zomervakantie is hij tot grote tevredenheid van het koor aangebleven, nu als vaste dirigent. Tim Quak is in Noordwijkerhout natuurlijk al bekend van Popkoor Bloom en met evenveel enthousiasme werkt hij met de leden van het Seniorenkoor. Het resultaat is dat het koor ook weer gaat optreden.

Het eerste concert is al op donderdag 18 oktober om 19.30 uur. Dit is het jaarconcert. Het concert vindt plaats in de Witte Kerk. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar voor 5 euro bij boekhandel Wagenaar & Van Halem en via de voorzitter, Gert-Jan Negenborn, 06-10214488.
Er staat ook al een kerstoptreden gepland voor de bewoners van Munnekeweij.

Eens ervaren hoe het is om mee te zingen? Mannen én vrouwen zijn welkom tijdens een van de repetities op maandag van 9.15 tot 10.15 uur. ochtend. Ook zoekt het koor nog sponsoren, zodat ze de contributie laag kunnen houden. Voor meer info bel met Gert-Jan Negenborn: 06 102 144 88.
Link naar PDF bestand

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>