Afbeelding
Foto: pr

Bloemenwandeltocht

Activiteiten

In samenwerking met de atletiekvereniging NSL organiseert de VVV de jaarlijkse bloemenwandeling.

Dit jaar is dat op zondag 22 april vanaf de VVV in de Dorpsstraat 8. Er zijn drie routes van verschillende afstanden: 10 km, 20 km, en 30 km. De starttijden zijn tussen 8.00 en 11.00 uur. Nordic Walking is toegestaan. Honden zijn op deze routes niet toegestaan. Deelnemers lopen mee met een routeboekje en routekaartje op eigen risico. De routes worden niet door pijlen aangegeven.

Er is een limiet aan het aantal deelnemers. Inschrijven kan via: ww.av-nsl.nl, onder wedstrijden. Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 21 april 18.00 uur.

Kosten bij vóór inschrijving bedragen 6 euro voor 10 km en 7,50 euro voor de 20 en 30 km. Dit is inclusief aandenken, routeboekje met kaartje, koffie of thee met cake mogelijk bij &Stroop, Party Center Flamingo 's, Restaurant Invitation, Golfbaan Tespelduyn, Restaurant de Ruigenhoek. Bij Recreatie Centre de Jong op de Beeklaan in de Zilk staat een presentje klaar. Kijk voor het meest actuele overzicht van alle bloeiende bloemenvelden rondom Noordwijkerhout op www.bloemenradar.nl en www.flowerrader.com door middel van dagelijkse updates met foto's.

Uit de krant