Afbeelding
Foto: pr

Opwarmbal 15+ Festival

vrijdag 10 februari 2023 20:41 tot zaterdag 11 februari 1:11

Wat zijn ze bij carnavalsvereniging De Kaninefaaten blij dat er dit jaar weer gewoon carnaval gevierd kan worden. 

Ze hebben dan ook een steengoed programma in elkaar gezet voor Carnaval 2023, met als klap op de vuurpijl een optreden in De Tijdelijke Schelft van De Bankzitters. Deze Nederlandse boyband is razend populair. Zij hebben een YouTube kanaal met meer dan 750.000 abonnees en filmpjes met bijna 5 miljoen views! Ook op Spotify kan je niet om ze heen, 374.000 luisteraars per maand en hun tophit Je blik richting mij is meer dan 20 miljoen keer beluisterd. Deze mannen staan 10 februari op het 15+ Opwarmbal. 

Dj Bas en Jeffrey Parmentier

En niet alleen De Bankzitters zijn van de partij, ook de vaste zaterdagavond dj, Feest dj Bas, komt draaien. En ook Jeffrey Parmentier de trompet-held uit Hillegom, blaast het dak er af. Aan de bar zijn de lekkerste alcoholvrije drankjes te koop en bij de foodtrucks is het mogelijk om de magen te vullen. 

Het festival duurt van 20.41 uur tot 01.11 uur. 

Kaartjes zijn te bestellen via:

www.kaninefaaten.nl.

Locatie