Auteur Peter van den Burg.
Auteur Peter van den Burg. Foto: Picasa

Presentatie: Kris Kras door Noordwijkerhout

zaterdag 26 november 2022 14:00

In de grote zaal van SOP (Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam) vertelt Peter van den Burg zaterdag 26 november over zijn nieuwe boek: Kris Kras door Noordwijkerhout. Aan de hand van een indrukwekkende presentatie laat Peter zien hoe zijn boek tot stand is gekomen. Voor Noordwijkerhouters van het eerste uur een feest van herkenning! Na de presentatie volgt de uitreiking van het eerste exemplaar aan een bekende Noordwijkerhouter, gevolgd door een signeersessie van de auteur. De presentatie begint om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. 

Deelname is gratis. Het is boek is te koop op de middag zelf of daarna, bij NoVaTo in de Zeestraat 3A.

Locatie