De Sint komt voorlezen in de bieb!
De Sint komt voorlezen in de bieb! Foto: pr

Sinterklaas op de Dierenhoeve

vrijdag 25 november 2022 15:00 t/m 16:00

In het koffiehuis van de Dierenhoeve worden sint-lekkernijen vers bereid. Maar ook de warme chocolademelk met slagroom staat klaar.

Daarnaast introduceert Het Koffiehuis het nieuwe winterdrankje; alcoholvrije appelcider. 

Woensdag 23 en 30 én zaterdag 19 en zondag 20 november is het samen pepernoten bakken met juffrouw As van 13.30 tot ongeveer 14.30 uur. Kosten: 5 euro per kind, opgeven via beheer@dierenhoeve.nl. Vanaf maandag 21 november mag de schoen gezet worden op De Dierenhoeve. 

Op vrijdag 25 november tussen 15.00 en 16.30uur is Sinterklaas op De Dierenhoeve aanwezig zijn om de schoenen met wat lekkers weer terug te geven aan de kinderen. Kinderboerderij De Dierenhoeve ligt aan de Sint Bavolaan.

Locatie