Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
  • Alles
  • (2)
    Lezingen
  • (2)
    Welzijn

Lezning over Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen

woensdag 21 april 20:00 t/m 21:30 uur

Foto:

CJG Noordwijk organiseert de online lezing Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen stimuleren (Triple P) op woensdagavond 21 april voor ouders van kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Kinderen hebben meer zelfvertrouwen, meer succes op school en kunnen beter met anderen opschieten als zij bepaalde basisvaardigheden ontwikkelen.

Hoe leer ik mijn kind respectvol om te gaan en rekening te houden met anderen? Hoe bevorder ik de ontwikkeling van een positief zelfbeeld bij mijn kind? Hoe stimuleer ik mijn kind sociale en communicatieve vaardigheden? Hoe kan ik mijn kind leren om problemen zelfstandig op te lossen?

In de lezing Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen stimuleren krijg je een aantal suggesties en ideeën die kunnen helpen bij het aanleren van belangrijke levensvaardigheden. Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen tot volwassenen die vertrouwen hebben in zichzelf: sociaal vaardig en zelfstandig.

De online lezing is op woensdag 21 april van 20.00 tot 21.30 uur. Deelname kost € 5,00 per persoon (Ouderparen 10% korting). Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl


deel deze activiteit

Locatie

Online
Noordwijk