Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
  • Alles
  • (2)
    Cursussen en workshops

Herfstnatuurspel in Leeuwenhorstbos

woensdag 20 oktober 13:00 t/m 14:00 uur

Foto: Archief

Al meer dan veertig jaar organiseert de Vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk het Herfstnatuurspel in het Nieuw-Leeuwenhorstbos. Zoals altijd vindt deze plaats op de woensdagmiddag in de herfstvakantie, en dat is dit jaar op 20 oktober.

Tussen 13.00 en 14.30 uur kan men startformulieren ophalen en deelnemen aan de natuurspeurtocht. Men heeft dan tot 16.00 uur de tijd om de uitgestippelde route te lopen. De start is bij de ingang aan het Westeinde, tegenover Dijk en Burg. Parkeren mag op het weiland bij de ingang in het bos achter de aanmeldingspost. Gebruik voor navigatie: Westeinde 79 Noordwijkerhout

Deelname aan het Herfstnatuurspel is gratis en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ouders en grootouders zijn uiteraard ook van harte welkom om samen met de kinderen de juiste antwoorden op de 24 vragen te noteren en de opdrachten uit te voeren. Het thema van deze editie is ‘Zintuigen’. In tegenstelling tot de andere activiteiten van onze vereniging hoeft men zich voor het Herfstnatuurspel niet vooraf aan te melden.
deel deze activiteit

Locatie

Leeuwenhorstbos
Noordwijkerhout
Westeinde 79
2211XR


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.